Mobiel:
+31 (0)6 1400 4762

Adres:
​Ooipoortstraat 21, 6981 DS Doesburg

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Besloten workshop papiermakerij Doesburg

februari 21 @ 18:30 20:30 CET

Besloten workshop papiermakerij Doesburg

Op woensdag21 februari 2024 komen er tussen 18:30 en 20:30 uur een oma en kleindochter een workshop papierscheppen volgen van 2 uur. Omdat we die dag ook al een basiscursus hebben, is er een uitzondering gemaakt door in de avond een workshop te geven.

Besloten workshop papierscheppen

Unieke workshop

Daar waar velen een workshop papierscheppen aanbieden waarin ze oud papier gebruiken, worden er tijdens onze workshops alleen maar plantaardige vezels gebruikt die je zelf mag uitkiezen. Daarna maak jezelf de papierpulp.

Creativiteit

Onze workshops papierscheppen kennen een open karakter en kent geen opdrachten. Hierdoor kunnen de deelnemers veel experimenteren en uit proberen. Dit is erg bevorderlijk voor het creatieve brein.

Gezellig samen zijn

Omdat er tijdens de workshop geen moeten bij is en niets is verkeerd, ontstaat er al gauw een gezellige sfeer waarbij deelnemers samen gaan werken en ideeën gaan uitwisselen en natuurlijk ook uitvoeren.

Standaard indeling werkplekken papiermakerij Doesburg

Zelf een besloten workshop aanvragen

De kosten voor een besloten workshop papierscheppen in papiermakerij Doesburg zijn €40,00 per persoon voor 3 uur en €80,00 per persoon voor 6 uur. Daarbij is al het materiaal en koffie/thee en wat lekkers inbegrepen.

Je meldt je aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@c-paper.nl en geeft een paar datums door met het aantal personen en eventueel waarom je de besloten workshop wilt volgen (het laatste hoeft niet) zoals een zussen dag of een verassing gecombineerd met een dagje Doesburg. Er wordt contact opgenomen om tijdstip etc. te bepalen.

Voor een besloten workshop bepaal jezelf de datum, met wie je komt en wat je wilt gaan maken. Er kunnen zich geen mensen aanmelden voor deze besloten workshop. Kom je alleen dan kan dat alleen op een woensdag, donderdag of vrijdag. Kom je met meerdere personen dan kun je op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag terecht. Dit is i.v.m. de onkosten.