Mobiel:
+31 (0)6 1400 4762

Adres:
​Ooipoortstraat 21, 6981 DS Doesburg

Besloten workshop papiermakerij Doesburg

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Besloten workshop papiermakerij Doesburg

juli 7 @ 12:30 15:00 CEST

Besloten workshop papiermakerij Doesburg

Op zaterdag 24 juni 2023 uur wordt er bijzonder papier geschept tijdens een besloten workshop papierscheppen in papiermakerij Doesburg. Deze besloten workshop wordt verzorgd door Yvonne Huiskamp (vrijwilliger papierschepper bij c-paper). Voor deze besloten workshop papierscheppen kunnen zich geen mensen aanmelden.

Besloten workshop papierscheppen

Unieke opzet

Daar waar velen een workshop papierscheppen aanbieden waarin ze oud papier gebruiken, worden er tijdens onze workshops alleen maar plantaardige vezels gebruikt om papier van te scheppen. Dit is omdat we nooit weten welke hulpstoffen er gebruikt zijn voor het maken van het “oud” papier.

Creativiteit

Onze workshops papierscheppen kennen een open karakter en kent geen opdrachten. Hierdoor kunnen de deelnemers veel experimenteren en uit proberen. Dit is erg bevorderlijk voor het creatieve brein.

Gezellig samen zijn

Omdat er tijdens de workshop geen moeten bij is en niets is verkeerd, ontstaat er al gauw een gezellige sfeer waarbij deelnemers samen gaan werken en ideeën gaan uitwisselen en natuurlijk ook uitvoeren.

De vlag boven de perstafel staand

Zelf een besloten workshop aanvragen

De kosten voor een besloten workshop papierscheppen in papiermakerij Doesburg zijn €40,00 per persoon. Daarbij is al het materiaal en koffie/thee en wat lekkers inbegrepen. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur.

Je meldt je aan door een e-mail te sturen naar secretariaat@c-paper.nl en geeft een paar datums door met het aantal personen en eventueel waarom je de besloten workshop wilt volgen (het laatste hoeft niet) zoals een zussen dag of een verassing gecombineerd met een dagje Doesburg. Er wordt contact opgenomen om tijdstip etc. te bepalen.

Voor een besloten workshop bepaal jezelf de datum, met wie je komt en wat je wilt gaan maken. Er kunnen zich geen mensen aanmelden voor deze besloten workshop. Kom je alleen dan kan dat alleen op een woensdag, donderdag of vrijdag. Kom je met meerdere personen dan kun je op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag terecht. Dit is i.v.m. de onkosten.